De ruime appartementen van Gelkingehof Aparthotel

Home » Appartementen

Bij het ontwikkelen en inrichten van de appartementen zijn ‘een gevoel van luxe’ en ‘je thuis voelen’ onze belangrijkste uitgangspunten geweest. Daarvoor is ruimte nodig en mag het aan niets ontbreken. We luisteren daarbij goed naar opmerkingen, wensen en adviezen van onze gasten. Zo zijn onlangs de badkamers en keukens in de appartementen gerenoveerd en verbeterd. Als gevolg daarvan beschikken de badkamers nu standaard over een regendouche met gekoppelde handdouche, alsmede over een bad met een derde douche-voorziening.

Stijlvol overnachten in hartje Groningen?

Inrichting appartementen

De appartementen beschikken over een royale woonkamer, een grote en goed ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers met comfortabele bedden en een badkamer met een ligbad en meerdere douches. Lakens en handdoeken zijn aanwezig, evenals koffie- en theevoorzieningen (inclusief koffie en thee). Uitsluitend uw eigen bezittingen meenemen is voldoende.

Ook aan uw vervoer is gedacht

Het parkeren van de auto is al mogelijk op een loopafstand van 4 minuten. De parkeerplaats kan vooraf worden gereserveerd via een link op de reserveringsbevestiging. die wordt verzonden na reservering van een appartement. U kunt uw eigen fiets(en) meenemen en het is tevens mogelijk om fietsen te huren op loopafstand. Gelkingehof Aparthotel beschikt bovendien over een fietsenkelder om de fiets veilig te stallen.

Klik op de appartementen voor meer informatie

Comfortabele en ruime 3-kamer appartementen. De appartementen zijn gelegen aan de rustieke binnenplaats. De hoofdingang van enkele appartementen is gelegen aan de straat.

  • Geschikt voor 1 – 4 personen
  • Luxe ingerichte keuken
  • Badkamer ligbad (incl. douche) en aparte regendouche met handdouche.
  • 2 slaapkamers

Fraaie ruim opgezette 4-kamer appartementen, met verdiepingen of parterre, gelegen aan de binnenplaats. De hoofdingang kan aan de straat zijn.

  • Geschikt voor 1 – 6 personen
  • Luxe ingerichte keuken
  • Badkamer ligbad (incl. douche) en aparte regendouche met handdouche.
  • 3 slaapkamers