Service & voorwaarden

Home » Service

Soorten appartementen

Gelkingehof Aparthotel is een Aparthotel en biedt 4- en 6-persoons appartementen aan. In alle appartementen kan tegen een meerprijs een extra bed worden bijgeplaatst. De appartementen kunnen worden gereserveerd voor een regulier logiesverblijf. Feesten (waaronder vrijgezellenfeesten), bijeenkomsten of het exploiteren van een appartement met commerciële doeleinden, zijn strikt verboden.

Stijlvol overnachten in hartje Groningen?

Inchecken & uitchecken

U kunt inchecken tussen 15.00 – 18.00 uur. Inchecken na 18.00 uur gebeurt op afspraak.
Uitchecken van 08.00 – 12.00 uur.

Laat uitchecken is tegen meerprijs mogelijk, maar uitsluitend indien het appartement beschikbaar is en na bevestiging ervan door het aparthotel.

Tarieven en betaling

De tarieven per nacht zijn all-in prijzen, met uitzondering van de borg en de toeristenbelasting. Er wordt een standaard borg van € 100,- per gehuurd appartement in rekening gebracht. Deze borg wordt in geval van geen schade en/of verlies binnen 7 dagen na afloop van het verblijf teruggestort. De gemeentelijke toeristenbelasting bedraagt € 4,- per persoon per nacht.

Na reservering ontvangt de gast van Gelkingehof Aparthotel per mail een bevestiging. In de bevestigingsmail staat een link, waarmee u de factuur kunt downloaden. Op de factuur staat vermeld tot welke betaaldatum u kunt betalen. Nadat u heeft betaald staat de betaling vermeld op de factuur. Bij een late reservering wordt contant betaald bij de check-in.

Annulering

Bij annulering of wijziging van de gereserveerde data tot 7 dagen voor de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of in geval van het niet komen opdagen (no-show) wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht. Indien er op tijd wordt geannuleerd en er reeds is betaald, wordt het betaalde bedrag binnen 72 uur teruggestort naar de bankrekening van waar de betaling heeft plaatsgevonden.

Extra regels monumentaal complex

Aangezien u bij huur van het appartement ook gebruik maakt van gemeenschappelijke gedeelten van het appartementencomplex, zijn wij wettelijk verplicht u te vragen zich akkoord te verklaren de regels van het Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten 2006, voor zover die op u betrekking hebben, na te leven. 

Kinderen en extra bedden

Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Bij een verblijf van één kind tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik gemaakt wordt van een babybedje. Bij een verblijf van één extra ouder kind of extra volwassene geldt een toeslag per persoon en per nacht en wordt er een extra bed geplaatst.

Het maximum aantal extra bedden in een appartement: 1
Het maximum aantal babybedjes in een appartement: 1

De beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag en dient door het aparthotel te worden bevestigd.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

Roken in de appartementen en trappenhuizen is verboden. Roken is uitsluitend toegestaan op de dakterrassen en balkons.

Rekening houden met medegasten

We verzoeken u vriendelijk rekening te houden met de andere gasten door tussen 22.00 en 07.00 uur stil te zijn.

Bekijk ook eens