Reserveren

Home » Reserveren

Klik op de gele knop ‘Reserveren’ voor het maken van een reservering. Nadat u de gewenste periode van het verblijf heeft aangegeven, ziet u hoeveel Superior (tot 4 gasten) en Executive appartementen (tot 6 gasten) er nog beschikbaar zijn. Daarna kiest u het aantal te reserveren appartementen en kunt u direct boeken.

Bij het invullen van uw gegevens kunt u bij het veld ‘opmerking’ bijvoorbeeld aangeven dat u een extra bed of kinderbed wilt reserveren.

Stijlvol overnachten in hartje Groningen?

U heeft gereserveerd? Wat kunt u nu verwachten?

Nadat u heeft gereserveerd ontvangt u een bevestiging en factuur die u kunt downloaden. Op de factuur staat vermeld tot welke betaaldatum u kunt betalen. Online kunt u de bevestiging en factuur ook inzien. Online is ook te zien wat de status van uw betaling is.

Nadat u heeft betaald staat uw betaling vermeld op de factuur. Bij annulering tot 7 dagen voor de aankomstdatum, worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of in geval van het niet komen opdagen (no-show), wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht. Indien er op tijd wordt geannuleerd en er reeds is betaald, wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Door het maken van een reservering verklaart huurder zich akkoord met het ‘Modelreglement‘.

Bekijk ook eens