De tarieven van Gelkingehof Aparthotel op een rij

Home » Tarieven

Op deze pagina vindt u onze tarieven en voorwaarden overzichtelijk op een rij. Wij verwelkomen u graag in Gelkingehof Aparthotel! Lees op de pagina Service meer over de voorwaarden van een boeking in ons aparthotel.

Stijlvol overnachten in hartje Groningen?

Superior appartement

 

1 – 4 personen
weekdagen / per nacht € 216,-
weekenddagen* / per nacht € 253,-
weekprijzen** € 1.299,-

Executive appartement

 

1 – 6 personen

weekdagen / per nacht € 332,-
weekenddagen* / per nacht € 383,-
weekprijzen** € 1.989,-

*  Van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag

**  Bij 7 aaneengesloten nachten

Toelichting tarieven

De vermelde prijzen zijn geldig, tenzij een aangepast tarief wordt weergegeven. Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW en gebruik van gas, licht en water, handdoeken, theedoeken, beddengoed en schoonmaak. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€ 4,- p.p.p.n.). Naast de huursom betaalt u een borg voor schade en/of verlies van € 100,- per appartement. Bij geen schade en/of verlies wordt deze borg binnen een week na afloop van de huurperiode aan u gerestitueerd.

Extra (kinder)bed of kinderstoel

Het is in alle appartementen mogelijk om een extra (kinder)bed te plaatsen. Indien een extra bed of een kinderstoel is gewenst, kan dat bij het reserveren van een appartement onder ‘Opmerking’ worden aangegeven. Bij een verblijf van één kind tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik gemaakt wordt van een babybedje. Bij een verblijf van één extra ouder kind of extra volwassene geldt een toeslag per persoon en per nacht en wordt er een extra bed geplaatst. Het extra bed staat vermeld op de factuur. De kosten van een extra (kinder)bed voor kinderen ouder dan 2 jaar bedragen € 45,- per nacht, de kinderstoel is gratis. U kunt dit verzoek tijdens de reservering aangeven in het veld opmerking.

Annuleren

Bij annulering of wijziging van de gereserveerde data tot 7 dagen voor de aankomstdatum, worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of in geval van het niet komen opdagen (no-show) wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht. Indien er op tijd wordt geannuleerd en er reeds is betaald, wordt het betaalde bedrag binnen 72 uur teruggestort naar de bankrekening van waar de betaling heeft plaatsgevonden.

Bekijk ook eens